El Meu Primer Llibre Dels Oposats PDF

Premioinnovacionsanitaria.es El Meu Primer Llibre Dels Oposats Image

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de El Meu Primer Llibre Dels Oposats en formato electrónico. En premioinnovacionsanitaria.es encontrará el libro de El Meu Primer Llibre Dels Oposats en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Meu Primer Llibre Dels Oposats en tu teléfono, tableta o navegador!
Llibres per fomentar l'aprenentatge i animar als més petits a aguaitar el món de les paraules. Una collecció ideal per començar a ensenyar nocions bàsiques de lectura i un divertit apropament a l'ampliació de vocabulari desenvolupat per un equip d'experts.
INFORMACIÓN
ISBN 9788427218604
AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,43 MB
DESCARGAR
DESCARGAR #2

El meu primer llibre de Sant Jordi - Baula

Aquest és un llibre per endinsar-se en el coneixement del cos humà i descobrir-ne els secrets des del cap a fins als peus. Conté un munt de jocs i activitats inspirats en el mètode Montessori i pensats per estimular les capacitats cognitives dels infants durant els primers anys d'aprenentatge. A partir de 6 anys. ISBN: 9788468250052

El meu primer llibre dels oposats: 000 INFANTIL CATALÀ ...

Sinopsis de: "EL MEU PRIMER LLIBRE DELS ANIMALS DEL BOSC (VVKIDS)" Traçant línies, reconeixent i acolorint formes, retallant dibuixos i col·locant molts adhesius, els nens i les nenes aprenen, d'una manera gradual, les característiques dels animals del bosc, alhora que desenvolupen la curiositat.

El meu primer llibre de Sant Jordi - Baula

VV Kids. Colecciones de libros infantiles. Text de Chiara Pirodi Il·lustracions d'Agnesse Baruzzi Dibuixant contorns, reconeixent i acolorint formes, retallant dibuixos i col·locant adhesius, obtenen informació sobre els animals, alhora que desenvolupen el seu potencial cognitiu.

LIBROS RELACIONADOS

Blister El Misterio Del Cementerio Viejo + Agenda
La Cadena Fácil
La Corona De Espinas (Trinity Blood R.o.m.)
Productos Y Servicios En Banca
Dylan Dog Nº 5: El Mundo Perfecto
El Hombre Cometa Y La Mujer Curvada
El Gato Con Botas (Pego Mis Pictogramas)
Razón Y Religión En Las Dos Orillas: Encuentro Hispano-marroquí De Filosofía
Los Diez Mandamientos
L Ajuda D Un Lladre
Neron
Lprov Geografia Es3 1tr (Cas) - Val
Entorno I: Conocimiento Del Medio, Educacion Primaria, 1 Ciclo (3 ª Ed.)
La Orestiada - Esquilo - Ilustraciones
Love Is Contraband