L Home A La Recerca Del Sentit PDF

Premioinnovacionsanitaria.es L Home A La Recerca Del Sentit Image

DESCRIPCIÓN

Descubre el libro de L Home A La Recerca Del Sentit con premioinnovacionsanitaria.es. Lea el PDF de L Home A La Recerca Del Sentit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Home A La Recerca Del Sentit y otros libros de Viktor E. Frankl.
El doctor Frankl, psiquiatra i escriptor, acostuma a preguntar als seus malalts: “¿I vostè, per què no se suïcida?”; sovint de les seves respostes extreu l’orientació per a la teràpia a què els sotmetrà: a un, el que li dóna vida és el fill; a l’altre, un talent, una habilitat sense explotar; al de més enllà, només uns records que val la pena rescatar de l’oblit. Recompondre els mil-i-un fragments d’aquestes vides esquinçades en una xarxa ferma, coherent, significativa i responsable és l’objectiu de la logoteràpia.A L’home a la recerca de sentit, Viktor E. Frankl explica l’experiència que el va portar a descobrir la logoteràpia. Presoner durant molt de temps en els camps de concentració nazi, va patir en carn pròpia el que significava una existència nua. ¿Com va poder sobreviure? ¿Com va poder acceptar que valia la pena viure la vida després de patir la brutalitat, la humiliació i l’extermini dels camps? Aquest llibre, d’èxit internacional, és una obra mestra d’observació psicològica i un testimoni de grandesa humana totalment vigent avui dia.“Els camps de concentració de Hitler i Himmler són només un exemple d’una multitud d’inferns diversos i nous; i la manera com Viktor E. Frankl va superar la seva estada al camp ha esdevingut útil per a moltes situacions molt pròximes del dubte respecte al sentit de la vida.”, Hans Weigel.
INFORMACIÓN
ISBN 9788429755824
AUTOR(A) Viktor E. Frankl
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,23 MB
DESCARGAR
DESCARGAR #2

L'home a la recerca de sentit - Viquipèdia, l'enciclopèdia ...

Recompondre els mil-i-un fragments d'aquestes vides esquinçades en una xarxa ferma, coherent, significativa i responsable és l'objectiu de la logoteràpia.A L'home a la recerca de sentit, Viktor E. Frankl explica l'experiència que el va portar a descobrir la logoteràpia.

Gratis Lhome a la recerca del sentit | SMA1-Libro PDF ...

L' home en la recerca de sentit. Treball realitzat per: Introducció. Aquest llibre és la autobiografia d'un psicòleg que va estar en un camp de concentració, com ell mateix diu al principi de la obra, no és un relat dels fets, sinó que és un anàlisis de les reaccions dels presos en els camps de concentració i la resposta a algunes preguntes sobre el sentit de la vida.

L'home a la recerca de sentit: Defineix el teu propòsit

Recompondre els mil-i-un fragments d'aquestes vides esquinçades en una xarxa ferma, coherent, significativa i responsable és l'objectiu de la logoteràpia.A L'home a la recerca de sentit, Viktor E. Frankl explica l'experiència que el va portar a descobrir la logoteràpia.

LIBROS RELACIONADOS

Els Somnis De Piggy Wiggy
Unos Pasos De Mujer
Rogelio De Egusquiza (1845-1915).
Trilogia Guerra Del Horizonte
Construeix El Teu Futur
Historia Del Pueblo Judío
Sevilla Sin Mapa: Biblioteca De Apocrifos Sevillanos
Cuerpo De Oficiales De La Administracion De Justicia: Temario Teo Rico Ii
Allanar
Calculo Numerico Y Estadistica Aplicada
Republica, Guerra Y Exilio: Antonio Ros Y La Generacion Del 27
¡Cristina!
Leyendas De Toledo
Historia 4 Aula (Eso)
El Quinto Elefante (Mundodisco 24 / La Guardia De La Ciudad 5)
Director 8 Y Lingo
La Leyenda De Las Plantas
La Esposa Egipcia