Al Fons Del Calaix PDF

Premioinnovacionsanitaria.es Al Fons Del Calaix Image

DESCRIPCIÓN

El libro Al Fons Del Calaix en formato PDF. El libro Al Fons Del Calaix en formato MOBI. El libro Al Fons Del Calaix en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Aleix Puiggali. Disfruta leyendo con el sitio web premioinnovacionsanitaria.es.
"Al fons del calaix és una peça teatral amb dos personatges però que en realitat és un monòleg, i no revelaré al futur lector el contrasentit d’aquestes paraules. El monòleg d’una dona de mitjana edat, amb virtuts i defectes, que repassa el seu passat i situa el seu present. (...) Escrita amb fluïdesa i coneixement de les tècniques escèniques, el que més m’agrada de l’obra és que a través de Júlia, d’aquesta dona, l’escriptor ens dóna, amb naturalitat, sense jutjar absolutament res, un fris de les formes de vida de l’època que ens ha tocat viure. (...) De quina manera natural es produeixen les aventures d’una nit; la fragilitat de les relacions suposadament estables; la llibertat de la dona i fins el domini que, de manera socialment acceptada, ella pot tenir damunt el mascle; la presència/ absència dels fills; la importància de l’amistat, fins i tot l’aventura perillosa de les drogues... I en darrer terme el dolor que avui, com fa quaranta però també vuitanta anys, ens produeix el xoc dels sentiments." Del pròleg de Josep M. Benet i Jornet.
INFORMACIÓN
ISBN 9788415248484
AUTOR(A) Aleix Puiggali
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,15 MB
DESCARGAR
DESCARGAR #2

Al fons del calaix. Nova obra de l'Aleix Puiggalí - Home ...

Cartes amagades al calaix dels mitjons, o arrugades al fons de la paperera. Mil i una cartes que mai arribaràs a llegir.

Al fons del calaix - Time Out Barcelona

Al fons del calaix. La Júlia guarda en un calaix els records del seu passat, alguns la fan somriure i d'altres plorar. Saber triar quan treure'n uns o altres no sempre és fàcil. O no tenim, tots nosaltres, el nostre calaix de records? Santi Clavell dirigeix aquest text d'Aleix Puiggalí, amb Pilar Ros i Martí Cano.

L'Aída Pallarès... - Al fons del calaix. Nova obra de l ...

La programació teatral de la temporada 2019-2020 continua un cop acabades les representacions d'Els Pastorets de Mataró, amb l'estrena de l'obra "Al fons al calaix", les representacions tindran lloc a l'espai de La Saleta del Centre Catòlic de Mataró.

LIBROS RELACIONADOS

Contabilidad Financiera Avanzada: Normativa Española E Internacio Nal
Una Musica Constant
Mapas De Cultivos Y Aprovechamientos: Cordoba (Cd-rom)
Geronimo Stilton 34 El Libro De Los Juegos De Viaje
Rutas De Senderismo Por Asturias
Designers Apartaments In Japan: Architect, Designed High, Rise Co Ndominiums
Corinto-micenas-nauplion-tirinto-epidauro
Nat Nº 23 (Desembre 2006)
Quadern De Matemàtiques 6 (Projecte Salvem La Balena Blanca)6º Primaria
Guia Turistica De Españados Tomos