La Passio D Erzsebet PDF

Premioinnovacionsanitaria.es La Passio D Erzsebet Image

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de La Passio D Erzsebet en formato electrónico. En premioinnovacionsanitaria.es encontrará el libro de La Passio D Erzsebet en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Passio D Erzsebet en tu teléfono, tableta o navegador!
L’Amat, un adolescent d’extraordinària bellesa, rep l’ajut de la nova professora de l’escola: una elegant hongaresa que desperta passions entre alumnes i professors. L’Erzsebet, que ronda els quaranta anys, sedueix el seu protegit ―que s’ha criat en una família desestructurada― i el fa ingressar en un món de refinament, sofisticació i sensualitat. L’Erzsebet, de qui es desconeix el passat i l’origen de la seva fortuna, ha decidit fer d’ell un ésser perfecte. Però aviat l’Amat descobrirà que la seva sort té una cara sinistra de conseqüències imprevistes. Tot comença quan descobreix que en el segle XVI va viure una comtessa hongaresa de nom Erzsebet Bathory, que es banyava en sang de donzelles sacrificades per mantenir la seva joventut.
INFORMACIÓN
ISBN 9788466410403
AUTOR(A) Joel Alexandre
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,86 MB
DESCARGAR
DESCARGAR #2

LA PASION DE ERZSEBET | JOEL ALEXANDRE | OhLibro

L'Erzsebet, que ronda els quaranta anys, sedueix el seu protegit ―que s'ha criat en una família desestructurada― i el fa ingressar en un món de refinament, sofisticació i sensualitat. L'Erzsebet, de qui es desconeix el passat i l'origen de la seva fortuna, ha decidit fer d'ell un ésser perfecte.

7TV Andalucía

Amat, un adolescente de extraordinaria belleza, recibe la ayuda de la nueva profesora de la escuela: una elegante húngara que despierta pasiones entre alumnos y profesores. Erszebet, que ronda los cuarenta años, seduce a su protegido -que se ha criado en una familia desestructurada- y lo hace ingresar en un mundo de refinamiento, sofisticación y sensualidad. Erzsebet, de quien se desconoce ...

La pasión de Erzsebet - Joel Alexandre - ¡¡Ábrete libro ...

Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo.

LIBROS RELACIONADOS

Sin Máscaras
Italiano: Curso Completo De Autoaprendizaje Pons (Incluye 4 Audio Cds)
Leyendas De Un Presente Pasado
Hi Havia Una Vegada La Volàtil
Diccionario: Enriquezca Su Vocabulario
Al Otro Lado
Proceso Y Creador. Terapia Y Existencia
La Literatura D Olga Xirinacs
5000 Ideas Para Viajar Por España
Carrero, Las Razones Ocultas De Un Asesinato
Clint Eastwood