El Doble Secret De La Família Lessage PDF

Premioinnovacionsanitaria.es El Doble Secret De La Família Lessage Image

DESCRIPCIÓN

Cuida los árboles y descarga el libro de El Doble Secret De La Família Lessage en formato electrónico. En premioinnovacionsanitaria.es encontrará el libro de El Doble Secret De La Família Lessage en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Doble Secret De La Família Lessage en tu teléfono, tableta o navegador!
El somni i la mort son germans bessons. El thriller que els lectors han convertit en un fenomen a França. Estiu del 1989A Piolenc, un poble tranquil del sud de França, desapareixen dos germans bessons, la Solène i en Raphaël Lessage. Al cap de gairebé tres mesos la policia troba el cadàver de la nena, vestida de blanc i amb una corona de flors al cap. La investigació és intensa, però, passats uns quants anys, el cas es tanca en fals, sense cap rastre del germà i amb la família aclaparada per la tragèdia. Estiu del 2018En el mateix poble francès, tot d'una comencen a desaparèixer nens, fet que crea un clima de pànic entre els veïns. Velles sospites surten a la llum quan comencen a arribar missatges enigmàtics en nom de la Solène i en Raphaël. Un policia jove i un de retiratSi hi ha cap esperança de trobar els nens desapareguts amb vida, cal saber tant sí com no què va passar als bessons trenta anys enrere. La crítica ha dit...«Una teranyina magnífica i pertorbadora que et deixarà sense alè des de la primera pàgina.»Mikel Santiago «Un llibre ràpid, tens, apassionant i oportú. Resulta addictiu i conté suspens a cadascuna de les seves pàgines. L'atmosfera t'embolcalla i l'escriptura és colpidora. El millor de la novel·la és que les premisses que constitueixen el punt de partida són aterridores... i tremendament reals.»Michel Bussi «Una novel·la negra excepcionalment ben escrita.»collectifpolar.com «Un thriller molt ben fet i de lectura indispensable. La feina de l'escriptora pel que fa a la psicologia tant de nens com d'adults és formidable. Tanmateix, més enllà de la construcció dels personatges hi ha una intriga, un crescendo de ritme i tensió que ens porta d'una pista a una altra, multiplicant les possibilitats, fins que desemboca en un final sorprenent. Sens dubte, Sandrine Detombes ja es pot donar la mà amb els mestres del gènere.»France Info «Sandrine Destombes et captiva sense que te n'adonis. Sense moviments sobtats, aconsegueix manipular-te subtilment, amb capítols breus que acaben sempre amb un gir. En definitiva, una novel·la que t'encisa de tal manera que, un cop la comences, no la deixes fins al final.»polar.zonelivre.fr «Un thriller que frega la perfecció.»France Info
INFORMACIÓN
ISBN 9788418132063
AUTOR(A) Sandrine Destombes
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,19 MB
DESCARGAR
DESCARGAR #2

El doble secreto de la familia Lessage : La librería de Javier

Con El doble secreto de la familia Lessage obtuvo el Premio VSD RTL al mejor thriller francés del año en 2018 y los lectores la convirtieron en un fenómeno de ventas; asimismo, ha sido traducida a seis idiomas. Las hermanas de Crest (2019; Roja & Negra, 2020) es su más reciente novela.

Libro El doble secreto de la familia Lessage - Sandrine ...

El doble secret de la família Lessage; Empezar a leer Añadir a tu wishlist Descargar portada. El doble secret de la família Lessage Sandrine Destombes Se el primero en opinar. Se el primero en opinar. ROSA DELS VENTS, Abril 2019. El somni i la mort son germans bessons. El thriller que ...

El doble secreto de la familia Lessage : La librería de Javier

Amb El doble secret de la família Lessage va obtenir el Premi VSD RTL al millor thriller francès de l'any i es va convertir en un fenomen de vendes. A més, ha estat traduïda a sis idiomes. Les germanes de Crest és la seva obra més recent. No es necesario ningún dispositivo Kindle.

LIBROS RELACIONADOS

Todo Sucesiones 2007
Petita Historia D Agusti Cohi Grau
Dialogo Entre Satelites - La Realidad A Traves De La Ficcion
Industria I Ofici
Ideas Para Navidad (Actividades Usborne)
Al Fons Del Calaix
El Nuevo Estado Español : Veinticinco Años De Movimiento Nacional, 1936-1961
Pinocho (Coleccion Tesoro)
Comentarios A La Ley De Ordenacion De La Edificacion: Ley 38/1999 De 5 De Noviembre
(I.b.d.) Violencia: Desenmascarando La Violencia De Genero, Politica Y Social
Tretze Son Tretze (Fabules Reaccionaries)
Estatuto De Autonomia De Galicia Y Normas Basicas De La Comunidad Autonoma De Galicia
Senders De Gran Recorregut - G.r.4: La Pobla Del Lillet-puigcerdà - Puigcerdà-la Pobla Del Lillet
Microeconomía